Over ons

Ons verhaal

In 2009 stond Marten Jan voor de uitdaging om een vertaalsysteem voor zijn werk te vinden. Na uitgebreid onderzoek bleek dat er geen oplossingen waren voor een kleiner budget.

Marten Jan legde contacten binnen China en kon de systemen tegen een goede prijs inkopen binnen de gevestigde industrie in Europa. Het nieuws over zijn succes verspreidde zich, en al snel werd Heida vertaal systemen opgericht om andere personen en bedrijven te helpen de producten die ze nodig hadden te kopen tegen een concurrerende prijs.

Heida is opgericht om aan deze behoefte in Europa te voldoen, en in alle gevallen is één ding steeds het belangrijkst geweest namelijk betrouwbare apparatuur leveren voor een betaalbare prijs.

Onze mensen

Marten Jan Heida is een man vol gedreven energie, altijd aan het brainstormen in termen van oplossingen voor onze klanten. Zijn motto is eenvoudig: Geef de klant wat hij nodig heeft. Een no-nonsense man.

Jarenlange werkzaamheden binnen de branche hebben Marten Jan voorzien van de ervaring die u zoekt. Zijn expertise vormt de basis van het vertrouwen en de kwaliteit die wij in onze zakelijke contacten neer zetten.

Marten Jan leidt de activiteiten van Heida Translation naast een fulltime baan.
Dit stelt hem in staat om de kosten en prijzen in een industrie laag te houden.

Onze producten

Heida's producten beloven een mooie balans tussen betrouwbaarheid en prijs.

We zijn voortdurend op zoek naar betere producten en betere prijzen, we stoppen nooit met onderzoek. Het gevolg hiervan is dat u onze productcatalogus regelmatig zult zien updaten! Ons gevestigde netwerk van contacten in China stelt ons in staat om voortdurend apparaten te leveren die onze beloftes waarmaken, en onze klanten tevreden te stellen.

Voor meer vragen of vragen met betrekking tot onze kwaliteitsgarantie en sourcing strategie, aarzel dan niet om ons te contacteren!
Meer vragen? Neem dan contact met ons op!